Volg ons op Facebook FACEBOOK

Fysiotherapie

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseffen we pas als we ergens last van krijgen en het lichaam even niet meewerkt. Degene die alles afweet van ‘de mens in beweging’, is de fysiotherapeut.

Lees meer

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut beschikt over specifieke pedagogische en didactische kennis en onderscheidt zich van de fysiotherapeut door zijn specifieke kennis van kinderklachten en de invloed daarvan op groei en ontwikkeling.

Lees meer

Geriatrie fysiotherapie

Geriatriefysiotherapie richt zich op zorg voor kwetsbare mensen met een hoge biologische leeftijd. Ook jongere personen worden door de geriatriefysiotherapeut gezien als er sprake is van een complex ziektebeeld.

Lees meer

Schroth-therapie

Schroth-therapie is een behandelmethode bij scoliose. In Nederland is deze oefentherapie nog vrij onbekend. De Bundeling is de eerste praktijk in de omgeving Parkstad die deze behandel-methode aanbied.

Lees meer

Nieuws van de Bundeling

Info

Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00 – 18.00 uur. Bij afwezigheid kunt U een boodschap inspreken, wij bellen U dan zo spoedig mogelijk terug. In overleg zijn behandelingen na 18.00 mogelijk evenals behandeling op zaterdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen, wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

 

Email: info@debundeling.nl

Tel: 0031 (0) 455 25 01 16

Adressen:

Locatie Brunssum: Sint Gregoriuslaan 1a, 6442 AE Brunssum
Locatie Heerlen: Voskuilenweg 129F, 6416 AJ Heerlen